Netflix canlı yayın özellikleri geliştiriyor

Netflix çalışanları

Netflix, Deadline’a göre yaklaşmakta olan senaryosuz şovlar ve komedi spesiyallerini canlı yayınlamayı planlıyor. Netflix, söz konusu özelliği geliştirmenin ilk aşamalarında olduğunu söyledi. İşte detaylar.

Son tarih, akış devinin, diğer kullanım örneklerinin yanı sıra, yaklaşan Dance 100 ve yıllık Netflix Is A Joke festivalinden bazı rekabetçi şovlar için canlı oylama teknolojisini kullanabileceğini öne sürüyor. Özelliğin henüz bir çıkış tarihi yok, şirket içinde yalnızca küçük bir ekibin teknolojiyi geliştirmenin “ön” aşamalarında olduğu bildiriliyor. Şirket konuyla ilgili açıkmalarda bulundu.

Netflix canlı yayın özellikleri geliştiriyor

Ayrı bir gelişmede, The Wall Street Journal Cuma günü, şirketin kısa süre önce kültür yönergelerini “sanatsal ifade” başlıklı yeni bir bölüm eklemek için güncellediğini bildirdi. Kısacası, bölüm potansiyel çalışanlara değerleriyle uyumlu olmayabilecekleri projeler üzerinde çalışmaları gerekebileceğini söylüyor. Şirket belgede, “Hizmetimizdeki her şeyi herkes sevmeyecek veya kabul etmeyecek ve şirketin belirli sanatçıları veya sesleri sansürlemesine karşı izleyicilerin kendileri için neyin uygun olduğuna karar vermelerine izin veriyoruz” diyor. Rolünüze bağlı olarak, zararlı olduğunu düşündüğünüz başlıklar üzerinde çalışmanız gerekebilir. İçerik genişliğimizi desteklemekte zorlanıyorsanız, Netflix sizin için en iyi yer olmayabilir.”

Şirket, The Journal’a son 18 ayını çalışanlarla kültürel sorunları tartışarak geçirdiğini söyledi. Şirket, iş arayanların “Netflix’in onlar için doğru şirket olup olmadığı konusunda daha bilinçli kararlar vermelerine” yardımcı olmak için ince ayar yönergelerini yazdığını söyledi.

Foxconn telefon sektörünün gidişatı konusunda endişeli