Xiaomi şimdi de Civi serisiyle geliyor

Xiaomi şimdi de Civi serisiyle geliyor

Son dönemde yıldızı parlayan markalardan Xiaomi şimdi de Civi serisiyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Xiaomi şimdi de Civi serisiyle geliyor. Özellikle Huawei’nin çöküşünden sonra Xiaomi’nin hızla yükseldiğini söyleyebiliriz. Fiyat performans odaklı ürünleriyle dikkat çeken Xiaomi zaten belli bir müşteri kitlesine sahipti.

Fakat Huawei’nin hızlı kan kaybı Xiaomi’nin de büyüme hızını arttırdı. Belki Xiaomi bugün bulunduğu noktaya zaman içerisinde yine gelecekti. Fakat bu süreç bu kadar hızlı olmayacaktı.

Xiaomi yetkilileri de bu artan tempoya ayak uydurabilmek adına model yelpazesini genişletme konusunda çalışmalar yürütüyorlar.

Xiaomi şimdi de Civi serisiyle geliyor

Xiaomi şimdi de Civi serisiyle geliyor

Çin kaynaklı son haberlere göre Xiaomi önümüzdeki günlerde yeni bir seri daha tanıtacak. Civi ismiyle tanıtılacak olan yeni serinin 27 Eylül’de görücüye çıkması bekleniyor.

Şimdilik Civi serisine dair modeller hakkında pek bir bilgi yok. Yani bu serideki modeller orta segmente mi hitap edecek, üst seviye cihazlar mı olacak bilmiyoruz. Fakat genel kanı modellerin orta segmente hitap eden fiyat performans cihazları olacağı yönünde.

Bir diğer önemli soru ise Civi serisinin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği. Malum Xiaomi tüm modellerini Türkiye’de satışa çıkarmıyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz. Sonuçta Xiaomi hem ülkemizde, hem de Avrupa’da hayli geniş kullanıcı kitlesine sahip olan bir marka. Bakalım Redmi ve Poco ile yakalanan başarı Civi ile devam edecek mi? Bunu zaman gösterecek.

iPhone ruhsal durumunuzu takip edecek: Apple anneniz gibi olacak