Chrome eklentisi Netflix kullanıcılarını çok memnun edecek

Netflix RTÜK

Dünya genelinde giderek kullanıcı sayısı artan Netflix önemli bir Chrome Eklentisi ile birlikte artık daha rahat izlenecek. Netflix tarafından sağlanacak bu yeni özellik sayesinde, dilediğiniz her pozisyonda Netflix izleme imkanınız ortaya çıkıyor. İşte haberimizin detayları.

Herkesin farklı bir favori Netflix dizisi olsa bile çok önemli olan konulardan birisi de konforlu bir izleme keyfi yaşamak. Bunun farkında olan Netflix, kullanıcılarının yatakta bile çok rahat bir şekilde izleyebilmesi için bazı yeni düzenlemeler gerçekleştirdi.

Chrome eklentisi kullanıcıların keyfini daha çok artıracak

Netflix tarafından geliştirilen Netflix Flip isimli eklenti sayesinde dilediğiniz her şekilde bu uygulamayı kullanabileceksiniz. Chrome Web Mağazası üzerinden Netflix Flip uzantısını indirmeniz ile birlikte eğer bu uzantı aktifleştirse, artık Netflix dizilerini tüm pozisyonlarda izleyebileceksiniz.

Netflix izleme

Üstelik Zoom Out ve Zoom In gibi seçenekler ekranın yakınlık derecelerini de ayarlamanızı sağlıyor. ROTATE bölümü ise Netflix’i yatay olarak izlemenize imkan verecek. Böylece şirket dizi ve filmlerin izleme şekillerini bile kullanıcılarının belirlenmesine imkan sağlayacak.

Netflix, aboneleri için daha özel imkanlar geliştirmeye çalışıyor. Peki sizin favori Netflix izleme şekliniz hangisi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Netflix Türkiye’de sansür uygulamak zorunda kalacak!