Netflix, 21 Ekim’de ‘Cowboy Bebop’ animesini yayınlamaya başlayacak

Netflix, 21 Ekim'de 'Cowboy Bebop' animesini yayınlamaya başlayacak

Netflix geçtiğimiz dönemde meşhur anime Cowboy Bebop’un dizi versiyonunu yaptığını duyurmuştu. Bu gelmeden önce animeyi izlemek istiyorsanız yayın akışı devi 21 Ekim’de Cowboy Bebop animesini sunacak. İşte detaylar.

Netflix, animenin 26 bölümünün tamamı için küresel yayın haklarını satın aldı. Dizi versiyonunun ilk sezonunun 19 Kasım’daki ilk çıkışından sadece birkaç hafta önce 21 Ekim’den itibaren yayına hazır olacak. Cowboy Bebop animesi ilk olarak 1998’de Japonya’da gösterime girdi ve üç yıl sonra Adult Swim aracılığıyla ABD’ye girdi. 21’ine kadar Netflix’te mevcut olmayacak olsa da, şu anda Hulu’da yayınlanıyor. Animenin dizi versiyonunun gelmesine çok az süre kala anime versiyonunun da yayınlanması Netflix açısından riskli olabilir. Anime hayranları genelde sevdikleri yapımların dizi versiyonlarını beğenmez. Cowboy Bebop için de iki yapımın aynı dönemde yayınlanması izleyicilere kıyaslama yapabilecekleri bir platform sunacak. Yine de, animenin hayranları daha fazla seçeneğe sahip oldukları için memnun da kalabilirler.

Netflix, 21 Ekim'de 'Cowboy Bebop' animesini yayınlamaya başlayacak

Entertainment Weekly‘ye göre, animenin orijinal seslendirme oyuncuları, canlı aksiyon serisinin Japonca dublajı için rollerini tekrarlayacak. Bunlar arasında Spike rolünde Koichi Yamadera, Jet rolünde Taiten Kusunoki ve Faye rolünde Megumi Hayashibara yer alıyor. Orijinal besteci Yoko Kanno ve orijinal yönetmen Shinichirō Watanabe’nin Netflix şovunda yer aldığını da belirtmekte fayda var. Canlı aksiyon uyarlamasında Spike rolünde John Cho, Jet Black rolünde Mustafa Shakir ve Faye Valentine rolünde Daniella Pineda yer alıyor.

Instagram yeni özelliği kafa karışıklığı yarattı: Çökünce haber verecek