Matrix Oyuncuları Yeniden Kamera Karşısında

Aksiyon sahneleri ve konusuyla Matrix aklımızdan silinmedi. Reklamlar ve filmler sık sık Matrix’i kullanmaya devam ediyor.

Bu göndermelere öyle bir tanesi eklendi ki, unutulmaz reklamlar arasında yer aldı. Amerika’da oynanan SuperBowl turnuvası, milyonlarca kişiyi ekran başına kilitliyor. Firmalarda en iyi reklamlarını ve ürünlerini devre aralarında yayınlıyor. KIA’nın yeni reklamı yıla damga vuracak. K900 otomobili için yapılan reklamda Matrix teması kullanılmış. Matrix’te Morpheus karakterini oynayan Laurence Fishburne reklam için tekrar kamera karşına geçti.

 

Filmdeki yan karakterlerde oynayan oyuncularında gözüktüğü reklamda özel efektlerde cimrilik yapılmamış. Matrix’teki repliklerin K900 için tekrar uyarlandığı reklam filminde Morpheus, lüks otomobilin tanımını yapıyor. Şarkı bile söyleyen Fishburne 11 yıl sonra Morpheus kostümünü tekrar giydi. KIA K900 modelini önümüzdeki baharda piyasaya sürmeyi planlıyor. Matrix temalı KIA reklamı şimdiden milyonlarca internet izleyicisine ulaştı.

 GTA: San Andreas, Windows Phone’a Taşındı!