NBA 2K15’ten Yeni Bir Video!

NBA 2K15ten Yeni Bir Video

2K Sports tarafından geliştirilen ve basketbol oyunları arasında bir numara olarak görülen NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K15 için yeni bir video paylaşıldı.

Basketbol tutkunlarının vazgeçemediği oyun olan NBA 2K serisi her geçen yıl geliştirdiği dinamikler ile oyuncuların beğenisini toplamaya devam ediyor.

NBA 2K15'ten Yeni Bir Video!

2K Sports’un geliştirdiği basketbol oyunlarının kralı olarak bilinen serinin son oyunu NBA 2K15 için yeni bir video yayınlandı. Momentous adı verilen video ile beraber oyunun oynanış dinamikleri, grafik motoru, geliştirilmiş oyuncu modellemeleri ve animasyonları ile gerçekten göz dolduruyor.

NBA Live’ın sahneye geri dönme arzusuyla beraber rekabet içine giren NBA 2K15’in yerini sağlama alabilmek için yaptıkları video ile oyunculara sunulmuş. Büyüleyici görüntülere sahip olan video ile oyuncuların beklentisi oldukça yüksek olacak.

7 Ekim 2014 tarihinde PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için raflardaki yerini alacak olan oyun için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

Lego, Türkiye’de Yatırım Yapacak!