Samsung Galaxy S5 Active Avrupa’ya Geliyor

Samsung Galaxy S5 Active Avrupaya Geliyor

Geçtiğimiz aylarda ABD’de piyasaya sürülen Samsung Galaxy S5 Active’in önümüzdeki dönemde Avrupa’daki kullanıcılara da sunulacağı belirtiliyor.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’i bu yılın başında piyasaya süren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kısa bir süre sonra da Galaxy S5’in yeni versiyonu olan Galaxy S5 Active’i resmi olarak tanıttı. Samsung Galaxy S5 Active geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmüş olsa da, sadece ABD’deki kullanıcılara sunulduğu için geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaramadı.

Samsung-Galaxy-S5-Active

Ancak Samsung cephesinden gelen yeni haberler bu durumun çok yakında değişeceğini gösteriyor. Samsung’un Galaxy S5 Active‘i çok yakında diğer pazarlara da taşımak istediği ve bu pazarların başında Avrupa’nın geldiği belirtiliyor. Üstelik Avrupa’daki kullanıcıların Galaxy S5 Active’e ulaşmak için uzun bir süre beklemesi gerekmeyecek gibi görünüyor.

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’le hemen hemen aynı donanımsal özelliklere sahip olan Active, dayanıklılık konusunda Galaxy S5’ten çok daha üstün bir telefon. Su ve toza karşı dayanıklı olan Samsung Galaxy S5 Active, bunun dışında yağmur, nem ve sıcaklık gibi unsurlara karşı da oldukça dayanıklı.

Windows Phone Kullanıcıları Sadık Çıktı