Naughty Dog Uncharted 5 için çalışmaya devam ediyor

Uncharted

2020 yılında The Last of Us Part 2 ile mükemmel bir başarı yakalayan Naughty Dog, şimdi aynı başarıyı Uncharted ile tekrarlamak istiyor. Yapımcı stüdyo 5. oyun için ciddi adımlar atmaya başladı.

Naughty Dog Uncharted 5 için çalışmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi Uncharted, Sony tarafından PlayStation kullanıcılarına özel olarak sunduğu bir oyun serisi. Fakat bu oyun serisi o kadar sevildi ki oyunun filmi bile yapıldı. Naughty Dog firmasından yapılan yeni açıklama ise oyun severlerde heyecan yarattı. Peki ama Uncharted 5 için yapılan açıklamada ne denildi? İşte detaylar!

uncharted 4

Naughty Dog Uncharted 5 için çalışmaya devam ediyor

Hazine avcısı Nathan Drake’in maceralarını konu alan Uncharted fazlasıyla sevildi. Yapım her ne kadar serinin dördüncü oyunuyla beraber sona ermiş olsa da gelen haberler beşinci oyuna dair umutlarımızı yeşertti.

uncharted the lost legacy

Müjde ise oyunun geliştiricisi olan Naughty Dog isimli firma tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada kendileri de dahil pek çok insanın seriyi çok sevdiğini ve seriye yeni bir oyun daha eklemek istedikleri belirtildi. Böylece Uncharted 5 için yıllardır beklenen yeşil ışık sonunda yakıldı. Fakat yine de oyunun yakın vadede hayranları ile buluşmasının zor göründüğünü söylememiz gerekiyor.

uncharted 4

Bildiğiniz gibi Uncharted 4: A Thief’s End oyununda baş karakterimiz Nathan Drake emekli oldu. Bu sebepten dolayı da beşinci oyunda Nathan Drake’i görmeyebiliriz. Sulivan veya Samuel Drake’i yönlendirmemiz daha olası gibi duruyor. Ancak şimdiden oyun hakkında net bir şey söylememiz mümkün değil. Umarız güzel haberleri sizlerle paylaşmaya devam edebiliriz. Naughty Dog Uncharted 5.

Ucuz Tesla satışı yapılacak mı? Gözler Elon Musk’ta