Quadro’dan Yeni Akıllı Saat: Smart Watch S71

Smart Watch

Quadro Smart Watch S71, rakiplerine göre oluşturduğu farklılık nedeni ile şampiyonluk parolasıyla 25 Ocak tarihinde sahaya çıkıyor.

Türkiye pazarına girmesine sayılı günler kalan S71 akıllı saat içerisinde; günlük aktiviteleri takip etmek için “Adımsayar”, harcanan  kalorilerin ölçülmesi için “Kalori Hesaplayıcı”, uyku düzen ve kalitesinin takibi için “Sleep Monitör”, günlük hayatın içinde hareket etmeyi ve spor yapmayı unutturmayan “Eksersiz Hatırlatıcı” ve kadınlar için “Özel Gün Takvimi” gibi bir çok uygulama barınmaktadır.

Smart+Watch+S71x

Quadro’nun Giyilebilir Teknolojilerde özgürlük anlayışı doğrultusunda Quadro Smart Watch S71 ürünü Android 2.3+, IOS 6.0+ ve Windows Mobile 5.0+ bütün işletim sistemlerini desteklemesinin yanı sıra Bluetooth barındıran bütün akıllı telefonlar ile senkronize edebilir.

Quadro Smart Watch S71 ile sesli görüşmelerinizi yapabilir, SMS’lerinizi okuyabilir ve cevaplayabilir, arama kayıtlarınıza ulaşabilir, akıllı saatinizden rehberinizde kayıtlı bir numarayı ya da istediğiniz herhangi bir numarayı arayabilir, E-mail, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, Wiber, Takvim vb. sosyal medya ve iletişim uygulamalarınızdan gelen bildirimleri takip edebilirsiniz.

Quadro Smart Watch ile FM frekansında radyo dinleyebilir, yerleşik video oynatıcı ile ister saatinizde ister telefonunuzda olan videoları oynatabilir, Mp3 dinleyebilirsiniz.

Smart+Watch+S71

Smart Watch S71 saatinizde bulunan 2MP kamera sayesinde istediğiniz an saatiniz ile fotoğraf çekebilir, video kaydedebilirsiniz. Ayrıca 8GB a kadar yükseltilebilen hafıza kartı desteği sayesinde binlerce fotoğraf ve video çekebilirsiniz. Fotoğraf-Video görüntüleyici ile çektiğiniz fotoğrafları ve videoları inceleyebilirsiniz. Bütün bunlara ek olarak Bluetooth Camera özelliği sayesinde istediğinizde akıllı telefonunuzun kamerasına ulaşabilir ve saatinizi kullanarak fotoğraf ve video çekebilirsiniz.

Quadro Smart Watch S71 de bulunan Anti- Lost özelliği sayesinde telefonunuz sizden 10m den fazla uzaklaştığında akıllı saatiniz size uyarır. Bu sayede telefonunuzun çalınmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca saatinizi aracınızda, evinizde, işyerinizde unutmazsınız.

Şirketler Hassas Verilerini Siber Tehditler Yüzünden Kaybetti