NASA açıkladı burçlar değişti! İşte yeni burç tarihleri 2019

burçlar

#İŞBİRLİĞİ

NASA yaptığı araştırmalar sonrasında dünya hareketlerinden ötürü burç tarihlerinin değiştiğini açıkladı. İşte yeni burç tarihleri 2019 ve diğer detaylar.

Burçlar insan yaşamı üzerinde ne derece etkilidir bilinmez ama karakter analizinde zaman zaman güçlü ipuçları verdiği kesin. Peki burçlar neye göre belirleniyor?

Pek çok kişinin de bildiği üzere burçlar Dünya’ya göre yıldızların pozisyonuna göre belirleniyor. Dolayısıyla bu yıldızların pozisyonu bir şekilde değiştiğinde burçlar da değişmiş oluyor.

SpaceX’ten beklenmedik İsrail kararı

NASA geçtiğimiz gün Dünya’nın yörüngesel salınımı değiştiği için yıldız pozisyonlarında değişimler yaşandığını açıkladı. Dolayısıyla yıldızların Dünya’ya göre pozisyonu değiştiği için burçlar da değişmiş oldu.

ABD Uzay ve Havacılık Dairesi yani NASA’dan yapılan açıklamada şimdiki gökyüzünün antik zamanlardakinden çok farklı olduğu, Güneş’in 12 burcu oluşturan takım yıldızların üzerinde bulunduğu zamanın da bu yüzden değiştiği belirtildi.

Peki 2019 yılındaki yeni burç tarihleri ne? Bu yazımızda sizlerle yeni burç tarihleri 2019 için oluşturduğumuz listeyi paylaşacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni burçlara ait tarihlerle başbaşa bırakalım.

OĞLAK

oğlak

20 Ocak – 16 Şubat