Burn Kiteboard Dünya Şampiyonası İlk Kez İstanbul’da

canon

Burn Kiteboard Dünya Şampiyonası, 17-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul’da, Kuruçeşme ve Burç Beach’de düzenlenecek. Canon, bu önemli yarışta stan kurarak özel fotoğraf çekimleri gerçekleştirecek.

Beş kıta ve 32 ülkeden 120 sporcunun dünya şampiyonluğu için mücadele edeceği BURN Kiteboard Dünya Şampiyonası ilk kez İstanbul’da. Dünya sıralamasında kıyasıya rekabet içinde olan birbirinden iddialı sporcular Formula disiplininde yarışırlarken, bu yarışı izleyen sporseverler anılarını Canon ile ölümsüzleştirecek.

Canon, etkinlik süresince kuracağı standda fotoğraf çekimi ve baskısı yapacak. Canon’un en son teknoloji fotoğraf makineleriyle yapılacak çekimler, yine Canon’un üstün baskı teknolojileriyle basılacak. Ve de çekilen fotolar, sporseverlere özel bir çerçeve içerisinde verilecek.

canon

Canon ayrıca Facebook üzerinden de bu büyük etkinliği takip edenlerin orada çektikleri fotolarını yükleyebilecekleri bir etkinlik sayfası da açıyor. Sayfanın adresi facebook.com/CanonTurkiye şeklinde. Ayrıca etkinlik fotoğrafları #Canonhepyanında etiketiyle de takip edilebilecek.

Şampiyonanın açılışı, çok özel bir yarışa sahne olacak 17 Ağustos 2014 tarihinde BURC Beach – Kuruçeşme rotasında 40 kilometrelik parkurda gerçekleşecek olan Kitaboard Boğaz Etabı (Kite Bosphorus Cup), İstanbul Boğazı’nın tamamından takip edilebilecek. Kuruçeşme Parkı’na kurulacak etkinlik alanında ise, gün boyu festival havası yaşanacak. 18-23 Ağustos tarihleri arasında BURÇ Beach Gümüşdere’de gerçekleşecek yarışlar, 23 Ağustos’taki ödül töreni ile son bulacak.

‘Kiteboard’ rüzgar sörfünü andıran, ancak yelken yerine “kite” adı verilen, uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu. Bu spor dalı, son yılların en çekici su sporu olma özelliğini taşımasının yanı sıra olimpik bir sınıf olması açısından da önemli.

Tokyo Game Show’da Yeni PS4 Oyunları Tanıtılacak