Renkli Yaşam Paketleri İki Hafta Boyunca Ücretsiz

Avea A101 Yasam Paketi

Avea; A-101 Mağazaları’ndan TL yüklemesi yapan kullanıcılarına, Anadolu Ajansı(AA) Haber Paketi, Kadınca Yaşam Paketi ve Astroloji Paketi’ni 2 hafta boyunca ücretsiz kullanma fırsatı sunuyor.

Müşterilerine hayatın her alanında, ünlü markalardan birbirinden avantajlı teklifler sunan Avea, A-101 Mağazaları’ndan TL yüklemesi yapan kullanıcılarına, günlük hayata dair pratik bilgiler sunan Avea Renkli Yaşam Paketleri’ni ücretsiz olarak kullanma fırsatı sunuyor.

15 Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında, A101 Mağazaları’ndan TL yüklemesi yapan Avealılar, kaliteli gıda ile tüketim ürünlerinden avantajlı fiyatlarla yararlanırken;  kendilerine sunulan Renkli Yaşam Paketleri’yle ise hayatlarına renk katacak pratik bilgilere, 2 hafta boyunca ücretsiz olarak anında ulaşabilecekler.

 Avea-A101 Yasam Paketi 2

Avealılar; avantajlı alışverişin ve Renkli Yaşam Paketleri’nin tadını aynı anda çıkarabilecek

Avealılar; Anadolu Ajansı Haber Paketi ile Anadolu Ajansı farkıyla dünyadan ve Türkiye’den en güncel haberlere anında ulaşırken; Avea Kadınca Yaşam Paketi’yle de moda danışmanı Zeynep Tayalı’nın verdiği bilgilerle, şık, bakımlı ve güzel olmanın ipuçlarını öğrenebilecekler.

Astrolojiye meraklı Avealılar ise, Avea Renkli Yaşam Paketleri kapsamında sunulan ve ünlü Astrolog Hakan Kırıkoğlu tarafından hazırlanan günlük burç ve astroloji yorumlarının olduğu Astroloji Paketi’ni de yine A101 Mağazaları’ndan yapacakları TL yüklemesinin ardından 2 hafta boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler. Dileyen Avealılar, servislerin her üçünü aynı anda da kullanılabilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Avealılar; AA Haber Paketi için HBR, Kadınca Yaşam Paketi için KADINCA, Astroloji Paketi için ise ASTRO BURC (örneğin: ASTRO YAY) yazıp 9090’a SMS gönderip anında paketlerden yararlanmaya başlayabiliyor.

Battlefield: SWAT Hakkında Yeni Detaylar