Marvel’s Avengers ‘ın çalışması için online kayıt zorunlu

avengers oyunu

Avengers , henüz satışa sunulmadan tartışmaların odak noktasında yer alan oyunlardan bir tanesi. Bu tartışmalara bir yenisi daha ekleniyor.

Crystal Dynamics ve Eidos Montreal tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Marvel’s Avengers , PC ve konsollar için 4 Eylül 2020 tarihi itibarıyla raflarda yerini alacak.

Hem senaryo modu hem de online co-op modu sunacak olan oyun; kontrol edilebilir karakterler olarak Captain America’dan Hulk’a, Iron Man’den Thor’a kadar pek çok farklı seçenek sunacak. Tabii her bir karakterin farklı özellikleri ve bu doğrultuda savaş taktikleri bulunuyor.

Hatırlarsanız oyunun ilk duyurulduğu esnada bir de sinematik video yayınlanmış ve bu videoya oyuncular tepki göstermişti. “Yine sıradan bir çizgi roman / filmden uyarlama oyunla mı karşılaşacağız” korkusu vardı ve bu korku hâlen sürüyor denebilir. Her ne kadar daha sonra yayınlanan videolarla bir nebze de olsa rahatlasak da, son gelen detaylar neticesinde bazı oyuncuların canı sıkılabilir.

Marvel’s Avengers ‘ın PlayStation sayfasına giden oyuncular, şu ibareyle de karşılaşıyor:
Oyunu oynayabilmek için online kayıt yaptırmanız gerekiyor. Eğer sadece senaryo modunu oynamak istiyorsanız, bir kez online login olmanız  yeterli, ki burada da devreye Square Enix’in ücretsiz üye kayıt sistemi giriyor. Online kayıt ile birlikte oyuna gelecek tüm güncellemeleri de anında ücretsiz olarak edinebileceksiniz. Bu güncellemelere “çıkış sonrası yayınlanacak oynanabilir ek içerikler” de dahil.

İsterseniz size bir de Avengers ‘ın kutu tasarımı sunalım. Bakalım beğenecek misiniz?

Marvel’s Avengers 'ın çalışması için online kayıt zorunlu

Logitech MX Master 3 kablosuz mouse inceleme