Müslüm filmi için yeni tanıtım videosu

müslüm filmi

Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Müslüm Gürses’in hayatını konu edinecek olan Müslüm filmi için yeni bir video yayınlandı.

2013 yılında hayatını kaybeden Türk müziğinin usta isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatı sinema filmi oluyor. Çekimleri tamamlanan ve 26 Ekim’de vizyona girecek olan Müslüm filmi için yeni bir video daha yayınlandı.

Müslüm filmi için duygu yüklü tanıtım videosu

Tüm Türkiye’yi göz yaşlarına boğan Ayla filminin yapımcısı tarafından çekilen Müslüm filmi, konusu itibariyle Müslüm Gürses’in hayatının bilinmeyen yönlerine odaklanacak. Ünlü sanatçının çocukluğundan, şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmandığı yılları konu edinen yapım, önümüzdeki günlerde vizyona girecek.

Müslüm Gürses’i Timuçin Esen’in canlandırdığı filmde, Zerrin Tekindor ise Gürses’in eşi Muhterem Nur’a hayat verecek.

Ayrıca filmin kadrosunda Ayça Bingöl, Güven Kıraç, Turgut Tunçalp, Taner Ölez ve Erkan Can gibi isimler de bulunuyor.

Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın oturduğu film için yayınlanan yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tanıtım videosu kısa ve filmden önemli kareler içermiyor olsa bile, Müslüm Gürses’i sevenlerin ruhuna dokunacak türden olmuş.

26 Ekim’de vizyondaki yerini alacak olan Müslüm filminin gişede de önemli bir başarı elde etmesi bekleniyor. Elbette filmin başarısı Ayla kadar olmayabilir. Sonuçta Ayla, Oscar aday adayı olmasının da verdiği rüzgarla 5 milyon seyirci barajını aşmayı başarmıştı. Bakalım Müslüm Gürses hayranlarının filme ilgisi ne düzeyde olacak? Bekleyip göreceğiz.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler