Dünyanın en değerli teknoloji şirketleri

teknoloji

#İŞBİRLİĞİ

Teknoloji, bilim ve bilgisayar çağını yaşadığımız şu günlerde en değerli şirketler de teknoloji odaklı oluyor. İşte dünyanın en değerli teknoloji şirketleri.

Artık teknoloji çağında yaşadığımızı kabul etmemiz gerekiyor. Özellikle son 15 senede, teknoloji alanında çok önemli gelişmeler yaşandı. Tıp elektroniğinden tutun da bilişim teknolojilerine kadar hayli yol kat edildi.

Elbette geçen 15 yıl içerisindeki en büyük atılımlar bilgisayar ve yazılım sektöründe gerçekleşti. İnternetin yaygınlaşması ve hızlanmasıyla birlikte pek çok alışkanlık da değişti.

Akıllı telefonların hayatımıza girmesi, alışverişten, banka işlemlerine kadar pek çok şeyi dijital ortama taşıdı. Doğal olarak bu durum sosyal yaşamı da etkiledi.

İnsanlar eskiden sosyalleşmek için dışarı çıkarken, şimdilerde ise kendilerini eve kapatıp, sosyal ağlar üzerinden bu ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar.

Teknolojinin hayatımızı bu kadar çok etkilemesi dünyadaki en değerli şirketleri belirlemede de önemli rol üstlendi. Peki dünyanın en değerli teknoloji şirketleri hangileri?

Bu yazımızda son açıklanan rakamlara göre dünyanın en değerli teknoloji şirketleri listesi ile karşınızdayız. İşte o isimler.