Türkçe dil destekli Forza Horizon 4 için araç listesi belli oldu!

forza horizon 4

Microsoft ve Playground Games işbirliği ile geliştirilen Forza Horizon 4, 2 Ekim’de raflardaki yerini alacak. Türkçe dublaj seçeneğiyle gelecek olan oyun için araç listesi de belli oldu.

Bilindiği üzere Microsoft ve Playground Games uzun bir süredir Forza Motorsports serisinin yeni oyunu Forza Horizon 4 üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz E3 2018 etkinliğinde de gösterilen oyun, bir aksilik çıkmazsa 2 Ekim’de raflardaki yerini almış olacak.

Forza Horizon 4 araç listesi sızdırıldı!

Araba yarışı oyunu denildiğinde akla ilk gelen bir kaç seriden biri olan Forza Motorsports, yolculuğuna Xbox 360 ile başlamıştı. Sonrasında seri yoluna Xbox One ile devam etti. Bu arada Microsoft aldığı radikal bir kararla, Forza serisini PC’ye taşıyacağını açıklamıştı. Nitekim son birkaç Forza oyununda olduğu gibi Forza Horizon 4 de Xbox One ve PC için raflardaki yerini alacak.

Microsoft’un 1. parti oyunlarında Türkçe dil desteğine yer verdiği ilk yapım olma özelliğini de taşıyan Forza Horizon 4, Türkçe dublaj ve Türkçe alt yazı seçenekleriyle satışa sunulacak.

Peki pek çok ilki bünyesinde barındıran bu yapımda hangi araçlar bulunacak? Geçtiğimiz gün yaşanan teknik bir arıza sonucu oyun Windows Store üzerinden ön yüklemeye açıldı. Bu işlem dakikalar içerisinde kullanıma kapatılmış olsa da indirilen bazı dosyalar içerisinde araç listesi de bulunuyor.

Nitekim böylelikle Horizon 4’te yer alan 450 araç da kesinlik kazanmış oldu. 450 araçtan oluşan listenin tam haline buradan göz atabilirsiniz.

Gears 5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı