Motorola Razr 50 Ultra’nın Özellikleri Sızdırıldı

Motorola Razr 50 Ultra

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Motorola Razr 50 Ultra’nın teknik özellikleri internete sızdırıldı.

Son dönemde Edge ve X serisi telefonlarıyla gündemi meşgul eden Motorola, bu kez de dikkatini Razr serisine çevirdi. Şirketin katlanabilir akıllı telefonlarından oluşan Razr serisi, çok yakında yeni bir modele daha kavuşacak. Motorola Razr 50 Ultra, bu yaz kullanıcılarla buluşacak. Çok yakında resmi olarak tanıtılacağı düşünülen Razr 50 Ultra için meraklı bekleyiş devam ederken, gelen yeni bir sızıntı sayesinde telefonun teknik özellikleri ortaya çıktı.

ABD pazarına Motorola Razr+ adıyla sunulacak, dünyanın geri kalanında ise Motorola Razr 50 Ultra olarak raflardaki yerini alacak olan telefon, öncülü gibi dikine katlanan bir katlanabilir telefon olacak.

Motorola Razr 50 Ultra 3

Motorola Razr 50 Ultra’nın katlanabilir iç ekranı 6.9 inçlik pOLED bir ekran kullanacak. Bu ekranın çözünürlüğü 1080 x 2640p olacak. Telefonun dış yüzündeki ufak ekran ise 3.6 inç olacak.

Gelen bilgilere göre telefon Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacak: 256 ya da 512 GB. Telefonun bataryasının 4000 mAh olacağı söyleniyor ama şarj hızı belirsizliğini koruyor. İşletim sistemi ise tahmin edileceği üzere Android 14 olacak.

Telefonun 50 megapiksellik ana kamerasına 50 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Bu telefoto kamerada 2x optik zoom özelliği bulunacak. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel olacak.

Xiaomi, Tesla Model Y Benzeri Bir Araç Çıkaracak