Motorola’nın Akıllı Saati Motorola Moto 360 Temmuzda Geliyor

Motorola’nın Akıllı Saati Motorola Moto 360 Temmuzda Geliyor

Google ve Motorola’nın giyilebilir teknoloji alanındaki önemli atılımlarından biri olan Motorola Moto 360 akıllı saatin temmuz ayında satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Motorola’nın geçtiğimiz mart ayında gözler önüne serdiği akıllı saati Motorola Moto 360 Temmuz ayından itibaren satışa sunulacak. Google ile birlikte geliştirilen saat diğer akıllı saat modellerinden daha işlevsel özellikleri ve Google’ın Android Wear işletim sistemiyle,  giyilebilir teknoloji alanında öncü modellerden biri olması bekleniyor. Klasik ve şık tasarımıyla standart bir saatten farklı görünmeyen Motorola Moto 360, 249 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Motorola-Moto-360

Android Wear işletim sistemiyle birlikte ortaya çıkan Motorola Moto 360 hakkında çok fazla detay bulunmuyor ancak görselde de görebileceğiz gibi büyük bir ihtimalle tek tuşlu olarak gelecek.  Moto 360’ın 25 Temmuzda Google’ın I/O etkinliğinde duyurulması bekleniyor.  

Motorola-Moto-360

Smasung’un Tizen tabanı Galaxy Gear 2 modeline nazaran arama yapamayan ve fotoğraf çekemeyen Moto 360, Android işletim sistemi ve Google Now servisiyle tam entegrasyon sunuyor.  Ayrıca LG’nin  Google Wear tabanlı akıllı saat projesinin de Temmuz ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. LG’nin akıllı saatinin 199 Euro’dan satışa sunulacağı açıklandı. Giyilebilir teknoloji ve akıllı saatlerle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Samsung Galaxy S5 Prime Ortaya Çıktı!