Moto 360’ın Tanıtımı İçin Davetiyeler Gönderildi

Moto 360ın Tanıtımı İçin Davetiyeler Gönderildi DG

Motorola tarafından 4 Eylül’de Chicago’da düzenlenecek olan etkinlikte merakla beklenen Moto 360 ve Moto X+1’in resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Google tarafından giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirilen Android Wear işletim sistemi geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılmış ve Android Wear’ın çıkış cihazları olan LG G Watch ve Moto 360 duyurulmuştu. Aradan geçen sürede işletim sistemini kullanan ilk ürünler olan LG G Watch ve Samsung Gear Live piyasaya sürülmüş olsa da, Motorola tarafından geliştirilen Moto 360 için meraklı bekleyiş devam ediyordu.

Motorola_Moto_360

Ancak Motorola tarafından dün gönderilmeye başlanan yeni davetiyeler, Moto 360 için bir süredir devam eden bekleyişin nihayet önümüzdeki ay sona ereceğini gösterdi. 4 Eylül’de Chicago’da düzenlenecek olan bu basın konferansında hangi ürünlerin tanıtılacağı resmi olarak açıklanmamış olsa da, gönderilen davetiyeler bu ürünlerin neler olabileceğini gözler önüne serdi.

Gönderilen bu davetiyelerde yer alan ipuçları göz önüne alındığında, etkinlikte Moto 360‘ın yanı sıra Moto X’in halefinin de görücüye çıkarılması bekleniyor. Motorola‘nın Moto X+1 adlı bu üst düzey akıllı telefonunun yanı sıra Moto G’nin halefine de etkinlikte yer verebileceği söyleniyor.

iPhone 6 Son Test Aşamasına Geçti