Motorola’dan Moto 360 Hakkında Açıklamalar

Motoroladan Moto 360 Hakkında Açıklamalar

Merakla beklenen yeni akıllı saati Moto 360 hakkında açıklamalarda bulunan Motorola, akıllı saatin kablosuz olarak sarj edildiğini doğruladı.

Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik geliştirdiği ve geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan Android Wear işletim sistemiyle berabar gün yüzüne çıkan giyilebilir cihazların başında LG ve Motorola’nın yeni akıllı saatleri geliyordu. Motorola‘nın Moto 360 adıyla anılan yeni akıllı saatine dair ilk görüntüler kısa bir süre sonra ortaya çıktı ve bu görüntülerle beraber akıllı saatin nasıl şarj edileceği merak konusu oldu.

Moto_360

Moto 360‘ın yayınlanan ilk görüntüleri incelendiğinde, saatin gövdesinde herhangi bir USB girişi olmadığı fark edildi. Bu durum akıllara saatin kablosuz olarak şarj edilebileceğini veya vücut hareketlerinden enerji toplayabileceğini getirdi. Moto 360’ın ne şekilde şarj edileceği merak edilmeye devam ederken, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Motorola yetkilisi Philp Worth duruma açıklık getirdi. Moto 360‘ın kablosuz olarak şarj edileceğini doğrulayan Worth, akıllı saatin şarj edilmesi için manyetik irgiti tekniğinin kullanılacağını belirtti.

Sony Xperia Z3′ün Özellikleri Hakkında Yeni Detaylar