Evolve’un Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Evolveun Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla 2015 yılına ertelendiği duyurulan Evolve’un resmi çıkış tarihi Turtle Rock Studios tarafından açıklandı.

Counter-Strike ve Left 4 Dead gibi başarılı serilerin yapımında görev alan Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen Evolve, yıllardır süren yapım aşamasıyla oyun dünyasının gündemini sık sık meşgul etti. Yayımcı firma THQ’un iflas etmesinin ardından 2K Games tarafından kurtarılan Evolve, nihayet ilerleme kaydetmiş ve geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında görücüye çıkmıştı.

Evolve_DG

Left 4 Dead serisinde olduğu gibi korku ve FPS türlerini harmanlayacak olan Evolve, E3 2014’e damgasını vuran oyunlar arasında yer aldı ve 2014 yılının en merak edilen oyunları arasına girmeyi başardı. Oyunun 21 Ekim 2014’te piyasaya sürüleceği açıklanmış olsa da, bir süre önce 2K Games tarafından yayınlanan açıklamayla çıkış tarihinin 2015 yılına ertelendiği duyuruldu.

Birçok oyunseveri şaşırtan bu kararın ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Turtle Rock Studios, oyunun istedikleri kadar iyi olabilmesi için çıkış tarihinin ertelenmesi gerektiğini belirtti. Daha önce yapılan açıklamayla 2015 yılına ertelendiği duyurulan oyunun resmi çıkış tarihini de oyunseverlerle paylaşan stüdyo PC, Xbox One ve PlayStation 4’e yönelik olarak geliştirilen Evolve‘un 10 Şubat 2015’te satışa sunulacağını duyurdu.

Titanfall Bugüne Kadar 3 Milyon Kopya Satmayı Başardı