Motorola Moto 360 Cephesinde Yeni Gelişmeler

xl tech moto 360 smartwatch 04

Motorola Moto 360’nın, Amerika Birleşik Devletlerinde satışa sunulduktan üç saat sonra tükendiğini sizinle paylaşmıştık. Peki Motorola şimdi ne yapmayı planlıyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Motorola’nın “En sofistike ve en rafine” gibi ibarelerle tanıttığı akıllı saat Moto 360, daha önceki haberlerimizde de paylaştığımız gibi, sadece 3 saat içerisinde, anavatanı Amerika Birleşik Devletlerinde tükendi. Üretici Motorola’nın bile böyle bir başarıyı beklemediğini söylersek, hata etmiş olmayız.

Motorola cephesinden sızan bilgiler, Amerikalı teknoloji devinin planlarını gözler önüne serdi. Buna göre Motorola, Moto 360’ı, 15 Eylül 2014 tarihininde tekrar satışa sunacak. Motorola, stok düzenlenmesini ancak bu tarihe kadar yerli yerine koyabilecek.

xl tech moto 360 smartwatch 04

250 dolardan satışa sunulan cihazın, inanılmaz bir hızla tüketilmesinin ardından, hiç de sürpriz olmayan biçimde kurnazlar boy gösterdi. Bu kurnaz kullanıcılar, karaborsacılık yapıp Motorola Moto 360 akıllı saati, 400 ile 500 dolar seviyesinden açık artırma sitelerinde satışa sunmaya başladı. Maalesef, sabırsız kullanıcılar karaborsacıların oyununa ayak uydurdu ve siparişler patlama seviyesine ulaştı. Pek çok teknoloji delisi, akıllı saati mevcut fiyatından 2 kat fazla bedelle satın almayı kabul etti.

Motorola Moto 360, spor saat devlerine öykünmüş gibi görünüyor. Yuvarlak ve zarif katran, akıllı saatin en büyük silahı. Buna ek olarak yüksek çözünürlüğe sahip ekranı, kullanıcıları kolayca baştan çıkarıyor. 1.2 GHz işlemci, kalp monitörü ve Android Wear işletim sistemi, Moto 360’nın iddiasına iddia katıyor.

Nvidia’dan Qualcomm ve Snapdragon’a Dava