3. nesil Moto 360 tanıtıldı! İşte özellikleri!

Moto 360 3rd Gen

Motorola akıllı saat pazarına geri dönmek için 3. nesil Moto 360 ile karşımıza çıktı. Peki, 3. nesil Moto 360 bizlere neler sunuyor?

Motorola, Moto 360 akıllı saati ile bir dönem Android ve iOS cephesini kasıp kavurmuştu. Apple Watch’un ardından popülaritesi düşen Motorola’nın akıllı saatinden uzun süredir ses soluk çıkmıyordu. Motorola bugün sürpriz bir şekilde karşımıza Moto 360 üçüncü nesil modeli ile çıktır.

1.2 inç büyüklüğünde yuvarlak OLED ekran ile gelen akıllı saat, gücünü Qualcomm‘un akıllı saatler için geliştirdiği Snapdragon Wear 3100 yonga setinden alıyor. RAM konusunda 1 GB RAM‘e yer veren Motorola, bu saatte Google tarafından geliştirilen Wear OS işletim sistemine yer veriyor.

3. nesil Moto 360

NFC, GPS ve kalp ritim sensörüne sahip olan saatte 355 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Hızlı şarj desteği ile yüzde 0’dan yüzde 100’e 1 saat gibi inanılmaz bir sürede dolum gerçekleştiren saat, 350 dolar gibi oldukça yüksek fiyat etiketiyle Kasım ayında satışa sunulacak.

Apple iPhone 5 güncellemesi için uyarıyor

Rakiplerine göre oldukça fazla bir fiyata sahip olan saatin maalesef ki sadece fiyatından dolayı pek başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Sadece Android platformuna hitap edecek olan saatin ideal fiyatı 200 dolar – 250 dolar aralığında olması gerekiyordu.

Moto 360 3rd Gen