Ninja Turtles 2’de Eski Dostların Dönüşüne Tanık Olacağız!

Teenage Mutant Ninja Turtles e1403633226501

Cuma günü ülkemizde de gösterime giren Teenage Mutant Ninja Turtles’ın yeniden çevrimi, elde ettiği maddi başarı ile şimdiden devam filminin çekilmesini garantiledi. Teenage Mutan Ninja Turtles 2’de çocukluğumuzun efsanelerinin dönüşüne tanık olacağız.

Yapımcılığı Transformers serisisi, Pearl Harbor, I am Number Four, The Island ve Armageddon’dan tanıdığımız, gişe canavarı Michael Bay’in üstlendiği ve oyuncu kadrosunda; Megan Fox, Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Noel Fisher, Will Arnett, Danny Woodburn, William Fichtner, Johnny Knoxville  ve Tony Shalhoub gibi usta isimler yer alan Teenage Mutant Ninja Turtles, şimdiden 130 milyon yapım masrafını ikiye katlayıp 300 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

Cuma günü ülkemizde de gösterime giren yapımın ikinci filmi de, edinilen ticari başarı üzerine kesinleşti.

Buna göre Teenage Mutant Ninja Turtles 2; 2016 yılının yaz aylarında gösterime girecek.

d67e44b7 6ca9 4e14 adb6

TMNT hayranlarına bir müjdemiz daha var. 1987’de yaratılan animasyon serisinin popüler kötü adamları Bebop ve Rocksteady (Yaban domuzu ve gergedan dersek hemen zihninizde canlanacaktır), Teenage Mutant Ninja Turtles 2’de yer alacak.

Yapım ayrıca Kraang’ın dönüşüne de ev sahipliği yapacak. Teenage Mutant Ninja Turtles 2’de, kaplumbağalar, Dimension X’den gelen yaratıkların istilasının önünde son direniş hattını oluşturacak.

 Nvidia’dan Samsung ve Qualcomm’a Dava