Motorola etkinliği neden bu kadar önemli?

Motorola Razr 2022

Motorola’nın 2 Ağustos’ta yapmayı planladığı ancak siyasi konjonktür nedeniyle 11 Ağustos tarihine ertelenen tanıtım organizasyonu, teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Motorola etkinliği neden bu kadar önemli? Motorola, son zamanlarda özellikle Razr 2022 ve Moto X30 Pro modelleriyle adından bahsettiriyor. Razr 2022’nin neden çok özel olduğu zaten belli. Bilindiği üzere katlanabilir akıllı telefon dünyası, en baştan beri Samsung’un liderliğinde büyüyen bir alan.

motorola g32

Her ne kadar Xiaomi gibi birçok önemli isim bu sektöre ait katkılarını sunmuş olsalar da, henüz kimse Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold serilerinin eline su dökebilmiş değil. Ancak teknoloji dünyasının önde gelen isimleri, Razr 2022’nin bu duruma bir istisna olabileceği konusunda hem fikir.

Motorola Razr 2022

Motorola etkinliği neden bu kadar önemli?

Şirketin adından bahsettirmesini sağlayan bir diğer akıllı telefon modeli ise tabi ki Moto X30 Pro. Neredeyse her gün bir şekilde adından bahsettirmeyi başaran bu üst düzey akıllı telefon modeli özellikle son günlerde ortaya çıkan kamera detaylarıyla teknoloji tutkunlarını heyecanlandırmıştı.

motorola x30 pro

Bazı duyum hesapları tarafından kullanılan “teleskop gibi kameraya sahip” tanımlaması ise, Moto X30 Pro’nun bu alanda ne kadar iddialı olduğunun bir göstergesi niteliğinde.

İşte 11 Ağustos’ta gerçekleşecek olan lansman bu açıdan hayati önem taşıyor. Hatta kimi duyumcular, şirket tarafından bu etkinlikte tanıtılacak olan iki telefonun, markanın da geleceğini tayin edeceği konusunda ısrarcı. Bakalım Motorola gerçekten de piyasaya süreceği iki yeni akıllı telefon modeliyle sektörde bir fark yaratabilecek mi?

Amazon iRobot için harekete geçti