Motorola Razr 2 özellikleri sızdı! Bu sefer olacak Motorola!

Motorola Razr 2

Motorola’nın yeni katlanabilir telefonu Motorola Razr 2 hakkında ilk sızıntılar geldi. Motorola bu sefer daha güçlü bir işlemci kullanacak!

Android telefon pazarında orta segmentte yoluna devam eden Motorola, bir sürpriz yapıp karşımıza uygun fiyatlı katlanabilir telefonu Motorola Razr ile çıkmıştı. 1.500 dolar fiyat etiketi ile rakiplerine ders veren telefon, işlemcisi ile pek tatmin etmemişti. Bugün ise Motorola Razr 2 için hazırlıkların başladığı ve telefonun bazı özelliklerinin belli olduğu ortaya çıktı.

Gelen bilgilere göre; Motorola‘nın yeni katlanabilir telefonunda 5G bağlantısını destekleyen Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga seti ve Snapdragon X52 modem yer alacak. Snapdragon X52 sayesinde gerçek 5G yani sub-6GHz‘yi destekleyecek olan telefon isminden çok söz ettirecek gibi görünüyor.

iPhone 12 almayı düşünenlere kötü haber!

8 GB LPDDR4X RAM ve 256 GB dahili depolama birimine sahip olacak olan XT2071-4 kod adlı telefonda, 2.845 mAh kapasiteli batarya bulunacak. 2.845 mAh bataryanın şimdiden yetersiz kalacağını söylesek yanlış olmaz..

Kamera konusunda ise telefonda 48 Megapiksel çözünürlüğünde Samsung ISOCELL Bright GM1 sensör yer alacak. Ön tarafta ise 20 Megapiksellik Selfie kamerası kullanılacak. Kutusundan Android 10 ile çıkacak olan telefonda “Quick View Display” özelliklerine yenileri eklenecek.

Motorola Razr 2

Quick View Display sayesinde telefonun ekranını açmadan küçük ekranda tüm bildirimleri görüntüleyip cevaplayabileceksiniz.

Yine 1.500 dolar bandında olmasını beklediğimi bu modelin 2020’nin 3. çeyreğinde tanıtılıp satışa sunulması bekleniyor. Türkiye’de yine satılmayacak olan telefon bakalım Samsung’un Galaxy Z Flip modeli karşısında nasıl bir satış performansı sergileyecek?