Motorola Edge 30 Ultra özellikleri sızdırıldı

Motorola Edge 20, TENAA'da görüldü! İşte özellikleri

Motorola’nın bu yılın sonlarına doğru satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Edge 30 Ulta’nın özellikleri belli oldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Motorola Edge 30 Ultra özellikleri sızdırıldı. Motorola Türkiye ve Avrupa pazarında eskisi kadar bilinir olmasa da hala ABD pazarındaki gücünü koruyor. Bu bağlamda model yelpazesini genişletmeye devam eden Motorola yakında Edge 30 Ultra modeliyle karşımıza çıkacak. Peki bu model kullanıcılara ne gibi özellikler sunacak?

Sızdırılan son raporlarda yer alan bilgilere göre Edge 30 Ultra, Qualcomm’un en yeni ve en güçlü yongası Snapdragon 898’den güç alacak. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 128GB olacak. Dileyenler için 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip ikinci bir model de bulunacak.

Kyoto kod adlı Motorola akıllı telefon, Edge 20 Lite olarak gelecek

Motorola Edge 30 Ultra özellikleri sızdırıldı

1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde 6.7 inçlik OLED ekranla gelen telefon kullanıcılarına 1 milyar renk seçeneği sunacak. 144Hz destekli ve HDR10+ özellikli ekranıyla beklentileri karşılamayı amaçlayan telefonda 5000 mAH’lık bir pil yer alacak. Motorola bu pili 68W’lık hızlı şarj teknolojisi ile destekleyecek.

50 MP’lik geniş açılı bir ana kameranın bulunacağı telefonda 50MP’lik ultra geniş açı ve 2MP’lik derinlik kamerası yer alacak. 30 fps’te 4K çözünürlükte videolar kaydedebilecek olan telefonun fiyatı ise Aralık ayında netleşecektir.

Dip not olarak hatırlatalım. Bu telefon çok büyük ihtimalle Türkiye pazarında satışa çıkmayacak.

Devasa eFootball 2022 güncellemesi ertelendi