Devasa eFootball 2022 güncellemesi ertelendi

efootball

Konami’nin Kasım ayında sözünü verdiği devasa eFootball 2022 güncellemesi ileri bir tarihe alındı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Devasa eFootball 2022 güncellemesi ertelendi. Oyun sektöründeki önemli isimlerden biri olan Konami, kısa bir süre önce eFootball 2022’yi oyun severlerin beğenisine sunmuştu. eFootball 2022, yayınlandığı platformlar üzerinde büyük eleştiri toplamıştı. Özellikle de oyunun grafikleri ve içerisindeki sorunlar çok tepki çekmişti.

Oynaması ücretsiz bir yapım olmasına rağmen eFootball 2022’deki grafiklerin bu kadar kötü olması, PES serisinin fanlarını adeta isyan ettirdi.

Gelen tepkiler ve eleştiriler sonrasında Konami devasa bir güncelleme yayınlayacağını açıklamış ve Kasım ayını işaret etmişti.

Devasa eFootball 2022 güncellemesi ertelendi

Devasa eFootball 2022 güncellemesi ertelendi

Konami’den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu satırlara yer verildi. ““Oyuncuların beklentilerini karşılayacak kalitede bir şey yapmak için daha fazla zamana ihtiyaç olduğu sonucuna vardık. Bu yüzden beklenen büyük güncellemeyi ertelemeye karar verdik.”

Bu arada dip not olarak belirtelim. Yeni güncelleme önümüzdeki yılın Sonbahar ayların da yayınlanacak. Bahse konu ertelemenin ardından eFootball 2022 için para ödeyenler, para iadesi talebinde bulundular. Konami, ön siparişle Premium paketi satın alanların siparişlerini iptal ettiğini açıkladı. Yani bu paketi alanların ücretleri geri iade edilecek.

Oyun içerisindeki diğer unsurlar için para harcayanlara ise muhtemelen bir iade yapılmayacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Elon Musk Tesla hisselerini satıyor!