Moto E7 Plus özellikleri sızdırıldı

Motorola Razr 2

Motorola’nın orta segmente hitap eden yeni modelinin özellikleri sızdırıldı. İşte Moto E7 Plus özellikleri ve diğer detaylar.

Hali hazırda Lenovo bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Motorola, son dönemde aktif bir görünüm çiziyor. Ağırlıklı olarak orta segment için modeller geliştiren Çinli üretici, önümüzdeki dönemde bu yelpazeye bir cihaz daha ekleyecek.

Motorola’nın hali hazırda üzerinde çalıştığı model ise Moto E7 Plus. Özellikleri ile orta segmentin giriş seviyesine hitap eden model, uygun fiyatıyla öne çıkmayı hedefliyor.

İşte uygun fiyatlı Moto E7 Plus özellikleri!

Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 460 yonga setinden güç alan Moto E7 Plus’ta 4GB RAM bulunuyor. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olan telefonda 48MP’lik ana kamera bulunuyor. Bu ana kameraya eşlik eden 2. kameranın özellikleri ise şimdilik belli değil.

moto e7 plus 1moto e7 plus

5000 mAh’lık ortalamanın hayli üzerinde bir bataryadan beslenen Moto E7 Plus, özellikleri itibariyle günü kurtaracak bir telefon.

Telefonun fiyatının 120 dolar civarında olacağı belirtiliyor. Lakin henüz fiyat tarafında da kesinleşen bir şey yok.

Dip not olarak hatırlatalım. Motorola’nın pek çok modeli ülkemizde satılmıyor. Dolayısıyla Moto E7 Plus’ın da Türkiye’ye gelmemesi büyük sürpriz olmaz.

Zaten bu özelliklerde onlarca farklı model mevcut. Üstelik fiyat olarak da Moto E7 Plus’tan daha ucuzlar. Dolayısıyla Moto E7 Plus Türkiye pazarında çok fazla rağbet görmezdi. Bu da bir gerçek.

Realme C12 fiyatı ve özellikleri belli oldu! İşte detaylar