Moto G5 görselleri sızdırıldı!

moto g5

Motorola’nın önümüzdeki hafta tanıtacağı yeni telefonu Moto G5 için yeni görseller sızdırıldı. İşte G5 hakkındaki tüm detaylar.

Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösterecek olan markalardan birisi de Motorola. Ülkemizde de Lenovo bünyesinde satılan Motorola, MWC’de birden fazla yeni modelini tanıtacak. Bu modellerden birisi de Moto G5.

Geçtiğimiz günlerde G5 Plus’ın bazı görselleri internete sızdırılmış ve telefonun özellikleri hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. G5 Plus’ın ardından şimdi de Moto G5 için bazı görseller yayınlandı.

Yayınlanan görsellerde Moto G5’in Moto G5 Plus’tan yaklaşık olarak 0.2 inç daha küçük bir ekrana sahip olduğu görünüyor. Zira G5 Plus 5.2 inçken, Moto G5 ise 5 inçlik bir ekranla gelecek.

Telefonun arka tarafından çıkarılabilir metal bir plakadan oluştuğu dikkat çekiyor. Bunun anlamı G5’in pilinin değiştirilebilir olacağı. Bu durum muhtemelen G5 Plus için de böyledir.

Dip not olarak G5’in özellikleri hakkında da biraz bilgi verelim. Gücünü Snapdragon 430 yonga setinden alacak olan cihaz 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip olacak. 200 dolardan satışa sunulması beklenen telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil.

motorola g5 motorola g5-1

Motorola’nın giriş segmentine hitap eden bu telefonu kutudan ilk çıktığına Android 7.0 Nougat ile çalışacak. Az önce de belirttiğimiz gibi bu telefonlar MWC’de tanıtılacak.