Moto X 2017 özellikleri sızdırıldı!

moto

Motorola’nın bir süredir üzerinde çalıştığı orta segmente hitap eden modeli Moto X 2017 ortaya çıktı. İşte cihazın hakkındaki detaylar.

Kısa bir süre önce Lenovo tarafından satın alınan Motorola, Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösteren firmalardan birisiydi. MWC öncesinde, geçtiğimiz senenin Aralık ayında Motorola’nın yeni bir Moto X modeli üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Hatta bu modelle ilgili bazı sızıntılar da gerçekleşmişti.

Nitekim Mobil Dünya Kongresi’ne gelindiğinde aslında sızdırılan modelin Moto X değil Moto G5 Plus olduğu ortaya çıktı. Bu yanlış sızıntıların ardından şimdi de yeni bir iddia ortaya atıldı. Motorola Moto X 2017 üzerinde çalışıyor! Söz konusu iddia bazı görsellerle desteklenmiş olsa da cihazın ismi konusunda net bir bilgi yok.

Moto X 2017 gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 625 yonga setinden alıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 32GB. 5.5 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen modelin tasarım anlamında Moto Z Play’e hayli benzediğini de söylemek mümkün.

Tamamen metal bir tasarıma sahip olan Moto X 2017, şimdilik prototip aşamasında. Dolayısıyla çıkış tarihi ya da fiyatı hakkında henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Öte yandan Lenovo’nun bazı ülkelerdeki Motorola modellerinin sayısını arttırmayı düşündüğünü de belirtelim. Muhtemelen bu ülkeler arasında Türkiye’de bulunuyor olabilir. Tabi ki bu konuda da net bir bilgi yok.