Moto X 2017 işte böyle görünecek!

moto

Motorola’nın bir süredir üzerinde çalıştığı orta segmente hitap eden yeni modeli Moto X 2017 için bazı yeni görseller sızdırıldı. İşte detaylar.

Kimilerine göre cep telefonunun fikir babası olarak kabul edilen Motorola, geçirdiği zor günleri geride bırakmış gibi görünüyor. Lenovo bünyesinde girdikten sonra, model yelpazesini önemli ölçüde genişleten köklü firma, şu aralar da birden fazla cihaz üzerinde çalışıyor. Motorola’nın üzerinde çalıştığı ve önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtması beklenilen cihazlardan birisi de Moto X 2017.

Orta segmente hitap eden bir cihaz olan Moto X 2017 hakkındaki ilk sızıntılar birkaç ay öncesinde gelmeye başlamıştı. Telefonun özellikleri hakkındaki bazı detaylar henüz netleşmemiş olsa da tasarımına ilişkin önemli bilgiler su yüzüne çıkmış durumda.

Geçtiğimiz Moto X 2017’ye ait olduğu iddia edilen bazı görseller internete sızdırılmıştı. Motorola konu hakkında sessizliğini korusa da firmaya yakın bazı kaynaklar sızdırılan görsellerin Moto X 2017’ye ait olduğunu onaylamıştı. Bu sızıntıların ardından geçtiğimiz gün bazı yeni görseller ortaya çıktı. Yeni sızdırılan görsellerin geçtiğimiz aykilerle hemen hemen aynı olduğunu söylemek mümkün. Dilerseniz Moto X 2017 için sızdırılan yeni görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görsellerden de rahatlıkla fark edilebileceği üzere Moto X’in yeni versiyonu çift ana kamera ile gelecek. Aslında Motorola çift ana kamera modülünü yalnızca Z serisi amiral gemisi modellerinde kullanıyordu. Bu firmanın orta segmentteki ilk denemesi olacak.

Moto X’in yeni versiyonunun önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.