Realme C12 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

realme c12 1

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Realme yeni orta segment modelini tanıttı. İşte Realme C12 özellikleri ve fiyatı.

Ülkemizde de oldukça aktif bir görünüm çizen Realme orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üretici son olarak C12 modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

Özellikleri itibariyle orta segmente hitap eden C12, 6000 mAh’lık devasa bir pilden beslenecek. Zaten telefonun en çok dikkat çeken özelliği de bu devasa bataryası diyebiliriz.

İşte bütçe dostu Realme C12!

Realme C12 gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio G35 yonga setinden alıyor. 3GB RAM’e sahip olan telefonda 32GB dahili depolama alanı bulunuyor.

HD+ çözünürlükte 6.5 inçlik IPS LCD panelle gelen C12’de damla çentik tasarımı tercih edilmiş. Bu çentik içerisinde 5MP’lik selfie kamerası bulunuyor.

Telefonun arka yüzüne geçtiğimizde 13MP’lik ana kamerayla karşılaşıyoruz. Bu ana kameraya 2MP’lik derinlik, 2MP’lik makro kamera eşlik ediyor. 6000 mAh’lık devasa bir bataryadan beslenen telefon kutudan ilk çıktığında realme UI 1.0 destekli Android 10 ile çalışacak.

realme c12

10W hızlı şarj desteğine de sahip olan model ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak. Realme telefonun başlangıç fiyatını 128 dolar olarak belirlemiş. Genel itibariyle bu fiyatın Realme C12 için uygun olduğu söylenebilir.

C12’nin Türkiye’de satışa sunulup, sunulmayacağı ise şimdilik belli değil. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Redmi G tanıtıldı! İşte özellikleri