Samsung Galaxy S21 özellikleri netleşmeye başladı

Samsung Galaxy S21 gizli kamera yeni

Samsung’un bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı yeni amiral gemisi ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy S21 özellikleri!

Samsung kısa süre önce yeni nesil Note modellerini tanıtmıştı. Bu modellerden özellikle düz Note modeli ağır eleştiriler aldı. Bu eleştirilere kulaklarını tıkayan Samsung yeni nesil S serisi için hazırlıklara başladı.

Bu yılın son çeyreğinde tanıtılması beklenen Galaxy S21 modelleri hakkında da ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sızdırılan bilgilere göre S21 tasarım anlamında selefi modellerle aynı çizgide olacak.

Samsung Galaxy S21 özellikleri belli oluyor

Qualcomm tarafından geliştirilecek olan 5nm’lik yeni nesil yonga setinden güç alacak olan S21 modelleri, özellikle kamerasıyla iddialı olacak.

Hatırlanacağı üzere S20 modelleri kamera tarafında büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Dolayısıyla Samsung S21 modellerinde de aynı hataya düşmek istemiyor.

Sızdırılan ilk bilgilere göre S21 modellerinde ToF destekli bir kamera kullanmayı planlıyor. Bilindiği üzere Apple’ın da bu sene çıkaracağı iPhone modellerinde ToF destekli ana kamera kullanması bekleniyor.

Görünen o ki Samsung bu anlamda Apple’dan geri kalmak istemiyor. Elbette önemli olan tek unsur kamera değil. Son dönemde Samsung’un satışlarının düştüğü gün gibi aşikar.

Huawei ve Xiaomi arkadan son gaz gelmeye devam ediyor. Açıkçası Samsung Galaxy S21 modelleriyle kendini toparlamalı. Yoksa Güney Koreli şirketin gidişatı pek de parlak değil.

Galaxy Note 20 satış rakamları açıklandı