Exxen hızlı yükseldi, hızlı düştü

Exxen nedir? Nereden üye olunur?

Acun Ilıcalı’nın sosyal medya platformu Exxen hızlı yükselişini devam ettiremedi. Exxen’in düşüşü de yükselişi kadar hızlı oldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Pandemi sürecinde dijital yayın kanallarına olan talep arttı. Başta Netflix olmak üzere, Disney+, Amazon Video Prime ve Apple TV+ gibi platformlar abone sayısını önemli ölçüde arttırdı. Peki bu süreç Türkiye’de nasıl ilerledi.

Son yayınlanan analizlere göre Türkiye’de en çok müşteriye sahip platform hala BluTV. Netflix ise BluTV’nin hemen ardında yer alıyor. Peki ya Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen’e ne oldu?

Sektörü az çok takip edenlerin de bildiği üzere Exxen’in yükselişi hayli hızlı olmuştu. Nitekim düşüşü de yükselişi kadar hızlı oldu.

Genel olarak değerlendirmemiz gerekirse Exxen’in özel içerikleri pek fazla tutulmadı. Tutanlar da yeteri kadar abone toplamaya yetmedi.

Exxen hızlı yükseldi, hızlı düştü

Şu anda Exxen’de en çok izlenen içeriğin Hasan Can Kaya tarafından hazırlanan Konuşanlar programı olduğunu söyleyebiliriz. Elbette diğer içeriklere de biraz zaman tanımak gerekiyor.

Fakat şu da bir gerçek. Exxen’in içerik kitlesinin geneli YouTuber kadrosundan oluştuğu için köklü bir seyirci potansiyeline ulaşması pek de olası görünmüyor. Lakin mevcut içerik kalitesiyle BluTV ve Netflix gibi rakiplerini geride bırakması hayli güç.

Belki de Acun Ilıcalı son çare olarak Survivor, Master Chief ya da O Ses programlarından birisini Exxen’e kaydırabilir. bekleyip göreceğiz.

Netflix yeni bir özelliğe kavuşuyor! İşte detaylar


Yorumlar kapatıldı.