AOC’den Oyunseverler İçin Yeni Monitörler

aoc

NVIDIA G-SYNC teknolojisi ile, AOC’nin Style Ürün Grubu’ndan 24 inçlik (61 cm) G2460PG, oyuncuyu doğrudan oyun aksiyonunun içine çekiyor.

Dahili G-SYNC modülü, ekranın yenileme oranlarını grafik kartının GPU’su ile senkronize ediyor, böylece oyuncu ile oyunun arasına hiçbir şey giremiyor. Sadece 1 ms’lik aşırı kısa tepki süresi, hayalet görüntüleri etkili bir şekilde ortadan kaldırarak oyunun içindeki en yoğun durumlarda bile keskin ve net görüntüler sunuyor. G2460PG ekranının inanılmaz yenileme hızı sayesinde, düşmanın hareketi ultra akıcı biçimde görüntüleniyor ve rakipler kolayca hedef alınabiliyor. Üstelik oyun içindeki ortamlar sadece tek bir süper akıcı hareketle canlanmakla kalmıyor, aynı zamanda 1920 x 1080 Full HD çözünürlükte görüntüleniyor. 350 cd/cm² parlaklık sayesinde, renkler canlı ve parlak. Üstelik G2460PG, hızlı ve kusursuz görüntü iletimi için DisplayPort’u destekliyor.

Yeni AOC G2460PQU/BR ve G2460FQ monitörleri, makul bir fiyata oyun deneyimlerini geliştirmek isteyen oyuncular için mükemmel tercih. 24 inçlik (61 cm) ekranları ve 144 Hz’lik yenileme hızları ile bu monitörler oyun performansını en üst düzeye taşıyor. Her iki monitör de görüntüyü, geleneksel 60 Hz ekranların iki katından daha fazla bir hızla yeniden üretiyor, böylece göz yorgunluğu ve kırılmalar geçmişte kalıyor. Ayrıca G2460PQU/BR ince, kırmızı ve düzgün bir tasarıma sahip olduğu için gerçekten göz alıcı.

aoc

27 inçlik (69 cm) TN paneli ile, G2770PQU, ekran uzmanının oyun portföyündeki en büyük monitör. Geniş ekranı sayesinde, oyun tutkunları gerçek bir rekabet avantajı ile yoğun ve gerçekçi bir deneyimin keyfini çıkaracak. Etkileyici performansının yanı sıra G2770PQU, Android cihazlar için MHL desteği, kapsamlı ergonomik ayar işlevleri ve dahili stereo hoparlörler gibi geniş yelpazede bağlantı seçenekleri sunuyor.

AOC i-care, çevredeki ışığın yoğunluğunu tespit ederek farklı ışık yoğunluklarına göre monitörün parlaklığını otomatik olarak ayarlar. Böylece gözlerdeki zorlama etkili bir biçimde azaltılır ve oyunseverler daha az yorgunlukla, daha uzun süre rahatça oyun oynayabilirler.

24 inçlik G2460PG, 939 USD+KDV üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatı ile piyasada. 24 inçlik AOC G2460PQU/BR 599 USD+KDV ve 27 inçlik G2770PQU ise 819 USD+KDV fiyatıyla satışta.

Yandex.Haritalar Yenilendi