AOC’den 3.6 Milyon Piksele Sahip Süper PLS Monitör

AOC d2770Pqu manset

AOC, 27 inçlik (68.6 cm)  yepyeni süper PLS monitörünü sunar. 2560 x 1440 piksellik WQHD çözünürlüğü ile, AOC’nin Profesyonel Ürün Grubu’ndaki sofistike LED arka aydınlatmalı bu ekran, beklentileri yüksek ev kullanıcıları ve profesyoneller için müthiş keskin görüntüler sunuyor.

Yüksek parlaklıktaki q2770Pqu, geniş konektör seçeneklerine, full ergonomik esnekliğe ve en iyi LCD kullanıcı deneyimini sağlamak için bir dizi ek faydaya sahip. q2770Pqu, kullanıcılarına 3.6 milyonun üzerinde piksel sağlıyor – bu da geleneksel Full HD modellerinin neredeyse iki katına denk. Profesyoneller ve beklentileri yüksek ev kullanıcıları WQHD (Geniş Dörtgen Yüksek Çözünürlük) çözünürlüğün büyük 27 inçlik  (68.6 cm) ekranda sunduğu olağanüstü ayrıntılardan yararlanacak. Planlar, tablolar, fotoğraflar, videolar ve – yalnızca 5 ms’lik tepki süresi sayesinde – oyunlar bile daha önce eşi benzeri görülmemiş bir netliğe ve canlılığa sahip olacak. Süper PLS (Plane-to-Line Switching) özellikle yüksek parlaklığa ve geniş görüntüleme açılarına sahip bir ekran teknolojisi. Böylece, q2770Pqu modelinin birinci sınıf paneli 178° ye kadar çıkan (hem dikey hem yatay) görüntüleme açılarında müthiş renk stabilitesi ve parlak ortam ışığına sahip ortamlarda kullanım için 300 cd/m²’ye dek  parlaklık sağlıyor.AOC d2770Pqu

AOC, en yüksek kullanıcı rahatlığı için q2770Pqu modelini çok çeşitli konektörlerle sunuyor. Bu PLS modeli, sinyallerini VGA, DVI-D ve HDMI soketleri ile alıyor, ayrıca DisplayPort’a da sahip. Üstelik çok da pratik:  q2770Pqu çerçeveye entegre hoparlörlere ve USB hub’a da sahip. USB flaş bellekler, dijital kameralar, sabit sürücüler, ve daha sayısız USB cihazı dört soket üzerinden bağlanabilir  (ikisi 2.0 ve 3.0 USB standartlarına uygun).  Monitörün ayağı, 130 mm yükseklik ayarının yanı sıra, eğilme, sağa sola dönme ve pivot (portre moduna 90 derecelik rotasyon) işlevleri gibi tam ergonomik esneklik sağlar, böylece geniş tablolar, belgeler veya fotoğraflar üzerinde rahatça çalışabilirsiniz.

q2770Pqu, yüksek çözünürlüklü paneline karşın, EPEAT Silver, TCO 6.0 ve Energy Star 6.0 gibi zorlu sürdürülebilirlik sertifikalarının gerekliliklerini yerine getiriyor. LED arka aydınlatmalı paneli sayesinde, enerji tüketimi ise 29 vatı geçmiyor, bu da 27 inçlik bir monitör için çok makul. Ayrıca “e-Saver” gibi akıllı yazılımlar ve “Eko Modu” da enerji maliyetlerini azaltıyor.

Bütün monitörlerde olduğu gibi AOC, WQHD-modeli için de 3 yıl garanti sunuyor. q2770Pqu modelinin üretici tarafından önerilen perakende fiyatı ise 799 USD + KDV.