U27G3X/BK ve U32G3X/BK  : AOC 4K monitörlerini yeniledi   

AOC

AOC GAMING U27G3X/BK ve U32G3X/BK geniş bir yelpazedeki oyun maceralarında yüksek kalitede görsellerin ve çok yönlü performansın keyfini çıkarmak için gereken bütün konfor ve teknolojiyi sunuyor.

Modellerin her ikisi de etkileyici bir keskinlik ve netlik elde etmek için UHD (3840×2160) çözünürlüklü bir IPS paneline sahip. Gücünü yapay zekâdan alan yeni GPU teknolojileri sayesinde, 4K çözünürlük üzerinde yüksek kare hızları yakalamak artık hiç olmadığı kadar kolay.

4K modelleri olan U27G3X/BK ve U32G2X/BK, yüksek yenileme hızlarına uyacak daha fazla keskinlik arayan oyuncular için mükemmel bir zamanda piyasaya çıkıyor.

AOC

27 inçlik (68.6 cm) U27G3X/BK daha yüksek, 160 Hz yenileme hızına sahip, 31.5 inçlik (80 cm) U32G3X/BK ise 144 Hz yenileme hızını korurken bir yandan da daha büyük bir ekranda oyun deneyimini iyileştiriyor.

Hızlı 1 ms’e kadar GtG tepki süresi ile, her iki monitör de rekabetçi gaming için kusursuz tercih. İki HDMI 2.1 ve iki DisplayPort ile donatılan her iki model de en yeni nesil GPU’ları ve konsolları bağlamak için oldukça çok yönlü. Rahat ve keyifli bir gaming’i garantilemek için ise her iki modelde yükseklik, eğme, sağa sola dönme ve pivot ayarını sağlayan ergonomik ayaklar bulunuyor.

U27G3X/BK: Günlük gaming için sıradışı performans 


UHD (3840×2160) çözünürlüğü ile U27G3X/BK, hem sıradışı bir görüntüleme deneyimi sunuyor hem de HDR10’u destekliyor ve VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip. IPS paneli iş ve oyun için doğru ve canlı renkler garantiliyor.

163 ppi’lik çok yüksek piksel yoğunluğu ise etkileyici bir netliği ve keskinliği beraberinde getiriyor. Hızlı 160 Hz yenileme hızı ile, akıcı ve yanıt veren bir ekranı garantileyerek modelin geniş yelpazedeki oyunlar için mükemmel olmasını sağlıyor.

AOC

Piksel hız aşırtma (overdrive) ya da Motion Blur Reduction (MBR – Hareket Bulanıklığı Azaltma) özelliklerini kullanarak 1 ms GtG’ye kadar çıkan hızlı tepki süresi sayesinde, U27G3X/BK modeli keskin ve bulanıklık olmayan görseller veriyor.

Nvidia G-SYNC uyumluluğu ve Adaptive-Sync desteği yırtılmasız bir oyun deneyimini garantiliyor. Dikkate değer, %96 DCI-P3 renk kapsamı CIE 1976 ile, capcanlı görseller sunuyor, bu da hem sürükleyici gaming dünyasına hem de içerik üretimine mükemmel şekilde uygun. Yeni nesil konsollar ile tamamen uyumlu U27G3X/BK, 120 Hz’de 4K UHD’yi destekleyerek bunu çok yönlü bir tercih haline getiriyor.

Düşük girdi gecikmesi, AOC G-Menu entegrasyonu, Flicker-Free, Low Blue Mode (Düşük Mavi Işık modu) ve Shadow Control (Gölge Kontrolü) ise kullanıcı deneyimini daha da iyileştiriyor. U27G3X/BK modelinin, Kasım ayının ortalarından itibaren piyasaya çıkması planlanıyor.

AOC

U32G3X/BK: Kapsamlı bir görsel macera

U32G3X/BK, geniş 31.5 inç ekranı ve UHD çözünürlük ile görsel performansı bir üst seviyeye taşıyor. 144 Hz yenileme hızı ve yüksek 140 ppi piksel yoğunluğu ile bu IPS paneli çeşitli uygulamalar için keskin ve hassas görseller sunuyor.

27 inçlik kardeşi gibi bu monitör de CIE1976 standartlarına uygun, %95 DCI-P3 renk gamı kapsamı sunuyor ve 10-bit renk derinliğinde, 1.07 milyar renk içeren geniş bir palet desteğinde, zengin ve doğru renkler veriyor.

Piksel hız aşırtma (overdrive) modları kullanarak 1 ms GtG’ye kadar çıkabilen hızlı tepki süresi ile, U32G3X/BK akıcı ve hassas bir gaming performansı için tasarlandı. NVIDIA G-SYNC uyumluluğu ve Adaptive-Sync desteği pürüzsüz ve yırtılmasız bir deneyimi garantiliyor.

U32G3X/BK yeni nesil konsollar ile tamamen uyumlu ve 120 Hz’de 4K UHD’yi destekleyerek modelin pek çok farklı görev için çok yönlü bir tercih olmasını sağlıyor. Düşük girdi gecikmesi, AOC G-Menu entegrasyonu, Flicker-Free, Low Blue Mode (Düşük Mavi Işık modu) ve Shadow Control (Gölge Kontrolü) rahat ve sürükleyici bir deneyim sağlıyor. U32G3X/BK modelinin Ocak 2024 itibaren mağazalarda bulunması bekleniyor.

Huawei FreeBuds Pro 3 inceleme