Milli Eğitim Bakanı istifa etti! İşte nedeni!

Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanı istifa etti! İşte nedeni! Görevinden affını isteyen Ziya Selçuk’un bu talebi kabul gördü. Bu gelişmelerin ardından Selçuk, Twitter’dan konuya dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye gece saatlerinde önemli bir son dakika gelişmesinin haberini aldı ve bir anda gündem değişti. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı görevini yürüten Ziya Selçuk, görevinden affını istedi. Bakanın bu talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü ve karar bugün Resmi Gazete’de yayınlandı.

Milli Eğitim Bakanı istifa etti! İşte nedeni!

Ziya Selçuk’un istifa edeceği uzun süredir sosyal medyada konuşulan bir konuydu. Sonunda kulis bilgileri gerçek çıktı ve Milli Eğitim Bakanlığı görevini yürüten Selçuk, gece saatlerinde görevinden istifa etti. Bu talebi kabul gören Selçuk’un görevi böylelikle son bulurken, yerine geçecek isim de belli oldu. Resmi Gazete’de yer alan 387 numaralı karara göre Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı yapan Mahmut Özer, yeni bakan oldu. Tüm bu gelişmelerin ardından Ziya Selçuk Twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

Selçuk’un açıklamaları, “Millî Eğitim Bakanlığı görevim bugün itibarıyla nihayetlenmiştir. Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Milletimize, eğitim ailemize, birlikte görev yaptığım Bakan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca birlikte çok kıymetli çalışmalara imza attığımız değerli çalışma arkadaşım Bakanımız Sayın Mahmut Özer Bey’e ve göreve yeni başlayan Bakan Yardımcılarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde oldu.

Galaxy Z Fold 3 Türkiye fiyatı ne kadar olacak?