La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak?

LCDP S05 E04 20201015 063 tamaraarranz scaled

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? Dünyanın ilgiyle takip ettiği, tüm zamanların en iyi soygun dizilerinden biri olarak gösterilen La Casa De Papel’in yeni sezonunun hem yeni fragmanları hem de dizinin çıkış tarihi paylaşıldı.

Her türlü ihtimali düşünerek plan yapan ve kendisine “Profosör” diyen bir kişi tarafından yönetilen bir grup suçlunun, İspanya Merkez Bankası’nı soymasını konu alan ancak arka tarafta bundan çok daha fazlasını vadeden bir dizi olan La Casa De Papel, aksiyon severlerin ilgisini çekmeye ve her geçen gün taraftarlarını biraz daha artırmaya devam ediyor. Dizinin ilk sezonundan itibaren günden güne artan popülaritesi hem akıllıca örülmüş senaryo ağına hem de dizideki karakterleri canlandıran oyuncuların başarısına bağlanıyor. Bununla birlikte dizide birbirinden farklı ve iç içe geçmiş aşk hikayelerinin yaşandığını da hatırlatalım.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak?

Şu ana kadar 4 sezonu yayımlanan dizinin 5. sezonu da Netflix’de yayımlanacak. Peki ne zaman izleyebileceğiz diye soruyorsanız işte bu sorunun yanıtı da belli. Netflix tarafından dizinin yeni fragmanlarıyla paylaşılan bilgide, La Casa De Papel’in 5. sezonunun 3 Eylül’den itibaren dizinin takipçileri tarafından bu platformdan izleyebilecekleri belirtildi. Akıllardaki bir başka soru ise, La Casa De Papel ne zaman final yapacak? Bu soruya şu an için verilmiş net bir yanıt yok ancak olay örgüsüne göre 5. Sezonun final sezonu olabileceğinin konuşulduğunu da hatırlatalım.

Dizinin yeni sezon resmi tanıtım videosunun 3 gün içerisinde yaklaşık bir milyon defa izlenmesi, dizinin takipçilerinin ne kadar tutkulu olduğunun da bir göstergesi. Bakalım La Casa De Papel’in yeni sezonunda kahramanlarımızı ne gibi maceralar bekliyor.

XRP ve SEC davasında yeni gelişme: XRP adım adım zafere gidiyor