Microsoft’un Akıllı Saati Ne Zaman Geliyor?

microsoftakıllısaat

Microsoft’ta akıllı saat pazarına atılmaya karar verdi ve kendisini giyilebilir teknolojinin bir dalı olan akıllı saat pazarında görmek olacaktan bir çok kullanıcı şimdiden memnun kaldı.Microsoft’un akıllı saati geliyor.Google ve Apple’ın rakibi olarak görülen dünya devi Microsoft bu iki güçlü ismin üstüne çıkabilecek mi?

Akıllı saat dendiğinde akla gelen ilk isimler şüphesiz ki Apple ve Google oluyor. Microsoft’un en kral rakipleri dendiğinde de yine akla bu iki isim geliyor. Google ve Apple, Microsoft’un ezeli rakibi.Bu iki güçlü marka arasında kendi akıllı saatini ön plana çıkarmayı hedefleyen Microsoft’un akıllı saati önümüzde ki hafta için görücüye çıkacak.

microsoft

Önümüzde ki hafta tanıtılacak olmasının bilgisinin kaynağı gizli tutulmakta.Akıllı saatin özelliklerinden bir kaçına ise kalp atışını pasif olarak ölçen bir sensör ve bir çok mobil platformla uyumlu olması denebilir.Yani iddialara göre  yeni akıllı saat sadece Windows ve Windows Phone ile uyumlu olmayacak ve uyumlu olabileceği işletim sistemlerinin arasında Android yer alacak.Henüz yeni akıllı saat ile ilgili bilgiler bunlarla kısıtlı kalıyor.

19 Yaşındaki Gençten Minecraft Mucizesi!