Legend of Korra Oyunu Nasıl Yapıldı?

legendofkorra

Avatar hayranlarının dört gözle beklediği oyun bu hafta çıkıyor. Oyunla ilgili detaylar ve yapım arkası video olarak yayınlandı.

,Çizgi film klasiği Avatar bu sezon ekranlara veda ediyor. Legend of Korra adlı dizi, kötü izlenme oranları yüzünden televizyon macerasına son veriyor. Çizgi filmin yapımcıları, Avatar dünyasını oyun ve çizgi romanlarla devam ettireceklerini açıklamıştı. Serinin ilk halkası Legend of Korra’nın bu hafta yayınlanacak oyunu. Bayonetta adlı oyunla tanınan Platinum Games’in hazırladığı Legend of Korra yayınladığı videolarla dikkat çekmişti. Dizinin ikinci ve üçüncü sezonları arasında yaşanan olayları anlatan oyun satış rakamlarına göre yeni bir seri başlatacak.

Bugün yayınlanan yapım videosuyla, oyunu merakla bekleyenler için önemli ipuçları verildi. Daha önceki Avatar oyunlarını kayda değer bulunmadığını söyleyen yapımcılar, Legend of Korra’da hayranların istedikleri tüm detayları bulacaklarını söyledi. Çizgi filmin grafiklerine sahip oyunda, 4 element ile farklı kombolar yapmak mümkün olacak. Tarz olarak Bayonetta, Devil May Cry ve God of War gibi oyunlara benzeyen Legend of Korra, PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 ve PS3 için piyasaya sürülecek.

Yeni Nesil Cihazlarla Mobil Dünyaya Hükmedin