Microsoft Akıllı Saat Beklendiği Gibi Çıkmayabilir

Microsoft Akıllı Saat Beklendiği Gibi Çıkmayabilir

Yapım aşamsında olduğu bilinen Microsoft akıllı saat hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, cihazın beklendiği gibi bir saat olmayabileceğini gösteriyor.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına teknoloji devi Microsoft‘un da girmeye hazırlandığı ve bu alandaki ilk ürünü olan akıllı saat üzerinde çalışmakta olduğu bir süredir biliniyor. Microsoft akıllı saat hakkında şu ana kadar internete sızan detaylardan cihazın, Apple ve Samsung gibi firmaların bu alandaki ürünleriyle yarışacak bir akıllı saat olması bekleniyordu. Ancak Microsoft’un akıllı saati hakkında son günlerde ortaya çıkan yeni detaylar gösteriyor ki Microsoft akıllı saat beklendiği gibi bir cihaz çıkmayabilir.

Microsoft_Akıllı_Saat

Microsoft cephesinde yaşanan gelişmeleri yakında takip eden Paul Thurrott’a göre yapım aşamasındaki Microsoft akıllı saat, bir akıllı saatten ziyade fitness alanında kullanılan akıllı bilekliklere benzeyecek. Thurrott’ın iddiasına göre Microsoft’un yapım aşamasındaki cihazı içinde barındırdığı sensörlerle kalp atışı ve yakılan kalori gibi ölçümler yapan bir fitness cihazı olacak. Ayrıca beklenenin aksine düşük maliyetli bir cihaz olacağı söylenen akıllı saatin, Samsung Gear Fit’in fiyat aralığında olacağı belirtiliyor.

Oculus Rift Cephesinden Yeni Gelişmeler