Microsoft ’un Akıllı Saati Böyle Gözükecek

Microsoft akıllı saat manset

Tüketici elektroniği ürünleri genellikle yapılan fuarlar kapsamında tanıtılıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde fuarlar kapsamında dizüstü bilgisayarların inceldiği ve hafiflediğini gözlemledik. Şimdi ise akıllı saatler popüler olmaya başladı. Önümüzdeki günlerde bu tarz elektronik cihazları daha fazla göreceğiz.

Samsung ve Sony gibi üreticilerin Akıllı Saat ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunmasının ardında gözler Apple’a çevrilmişti. Apple cephesinde hala bir ses olmasa da firmanın yeni bir akıllı saat ürünü üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor. Microsoft’ta geçtiğimiz dönemde Akıllı Saatler üzerinde kullanılabilecek patentler almış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Bu yen patentlerin ardından Microsoft’un da Akıllı Saateler üzerinde çalıştığı kesinleşmişti. Aşağıdaki resimde gördüğünüz şekilde olacağı tahmin edilen Microsoft’un Akıllı Saati dokunmatik ekrana sahip olacak, PC ve dizüstü bilgisayar ile senkronize olabilecek olan Akıllı Saat hakkında yeni bir patentte bugün içerisinde ortaya çıktı.      Microsoft akıllı saat

Vücudu saracak bir elektronik banda sahip olacak Microsoft’un Akıllı Saatinin bu bant sayesinde ekstra hangi özelliklere sahip olacağı ise bilinmiyor. Fakat bandın üzerinde yere alacak sensörler sayesinde cihazın vücut hakkında bilgi toplaması bekleniyor. Yukarıda gördüğünüz resim Microsoft’un Akıllı Saatinin neye benzeyeceği hakkında az da olsa bilgi veriyor. Bu yeni ürünün prototipinin 2014 yılının sonlarına doğru ortaya çıkması bekleniyor.

Windows Phone 8.1 Çıkış Tarihi Belli Oldu