Apple Watch 2 Önümüzde Yıl Geliyor

apple watch 2 2016

Güney Kore’den gelen haberlere göre Apple’ın akıllı saati Watch’ın ikinci jenerasyonu Apple Watch 2, 2016 yılında satışa çıkacak. Apple’ın geleneksel 12 aylık ürün desteği, Apple Watch’ta da devam edecek.

apple-watch-2

Güney Kore’li popüler marka LG, 2014 ve 2015 yılında akıllı saat sektöründeki ekran tedariğini adeta domine etti. Son iki yıl içerisinde piyasaya çıkan tüm akıllı saatlerin %70’inin ekran panelini LG üretti ve sattı. LG ekran paneli kullanan her akıllı saat firmaya 20 Dolar gelir getirdi. LG’ye yakın kaynaklar tarafından ortaya çıkan bir bilgiye göre Apple Watch 2 modelinde de yine LG ekranı tercih edilecek.

Beklenenden fazla bir ilgi olursa Samsung’da Apple Watch 2 için LG ile ortak olarak akıllı saat ekranı üretecek. Plastik OLED ekran paneli kullanan Apple Watch, ikinci jenerasyonunda da aynı paneli tercih edecek. Bu panelin üretimi konusunda öne çıkan sadece LG ve Samsung. Donanımsal olarak Apple Watch 2’de ne gibi farklılıklar olacağı henüz bilinmiyor ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi Apple Watch 2, 2016 yılında duyurulacak.

Sporcular İçin Akıllı Bileklik: Sony Smartband Talk