Microsoft’tan Dev Black Friday İndirimi!

microsoft black friday sale

Microsoft, kendi ürünlerinden Galaxy S8 ve S8+’a kadar pek çok üründe Black Friday kapsamında dev indirimler yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Firmalar Hazırlıklarını Yaptı

11.11’in ardından kullanıcılar şimdi de gözünü Black Friday’e çevirdi. Bu sene 24 Kasım’a denk gelen Kara Cuma için indirim duyuruları gelmeye başlıyor. İndirimi yapan ise sadece alışveriş siteleri değil, örneğin Microsoft da bu furyaya çoktan katılmış durumda. Amerikalı şirket Black Friday kapsamında Galaxy S8 ailesi de dahil birçok üründe indirime gitmeye hazır.

En çok ilgi çekecek indirimlerden birisi şüphesiz Galaxy S8 ailesinde olacak. 23 Kasım’dan itibaren 150 dolarlık indirimle satışa çıkacak olan ikili; normal şartlarda 725 ve 825 dolara satılırken yeni düzenlemeyle Galaxy S8’in üzerinde 575 dolar, S8 Plus’ın üzerinde ise 675 dolar etiketini göreceğiz.

Yine 23 Kasım’dan itibaren geçerli olan diğer ürünler şunlar olacak:

Windows Phone’lu Alcatel Idol 4S, 199 dolar yerine 169 dolar,

Siyah kılıfıyla birlikte Intel Core i5 işlemcili Surface Pro tablet 329 dolar,

Fitbit Charge 2 bileklik 50 dolar,

Cortana’lı Harman Kardon Invoke akıllı hoparlör 100 dolar,

Happy Plugs Earbud Plus kulaklıkları 19.99 dolar.

Kampanyalar kapsamında tüm Amerika’ya kargo ücretsiz olacak ve 30 gün içerisinde iade garantisi verilecek. Amerika’nın Microsoft Store’unda geçerli olan bu büyük indirimlerin yoğun talep göreceğini söylememiz yanlış olmaz. Öte yandan yapılacak kampanyalar bunlarla da sınırlı olmayabilir.

iPhone X Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı Hakkında Tüm Detaylar