Microsoft Xbox ve Bing’den Vazgeçmeyecek

Microsoft Xbox ve Bingden Vazgeçmeyecek

Microsoft’un Xbox ve Bing bölümlerini satacağı yönünde çıkan haberler hakkında konuşan Satya Nadella, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Dün düzenlenen Code Conference sırasında Microsoft‘un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunan Satya Nadella, Xbox ve Bing’in gözden çıkarıldığı yönünde çıkan söylentilere de değindi. Microsoft’un Xbox ve Bing‘i satabileceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Nadella, her iki ürünün de kalıcı olduğunu ve firmanın gelecek planlarında önemli rol oynadıklarını vurguladı.

Xbox ve Bing

İnsanların Bing‘i sadece bir arama motoru olarak gördüğünü ama aslında bundan çok daha fazlası olduğunu söyleyen Satya Nadella, Bing’in bazı özelliklerine Windows 8.1 ve Windows Phone gibi önemli ürünlerde yer verildiğini belirtti. Bing’in arama motorları arasında yüzde 30’luk pazar payı bulunduğuna dikkat çeken Nadella, Bing’in firma için oldukça önemli olduğunu söyledi.

Xbox
konusunda da oldukça kararlı görülen yeni CEO, oyun konsolları konusunda köklü bir değişikliğe gitmeyeceklerini ve şu anda yaptıklarını yapmaya devam edeceklerini belirtti. Nadella her ne kadar yazılımın kendileri için öncelik olduğunu kabul etse de, diğer alanlarda da yer almaya devam edeceklerini belirtmekten kaçınmadı.

LG G3′ün Donanımsal Özellikleri Ortaya Çıktı