Microsoft Windows 10 yeni başlat menüsü tasarımı

Microsoft hatası guncelleme

Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden olan Microsoft Windows 10 yeni başlat menüsü ile kullanıcıların beğenisini kazandı. İşte şirket ile ilgili tüm detaylar.

Hatırlayacağınız üzere Microsoft Windows 10 ile ilgili bazı değişiklikler yapacağını söylemişti. Bu değişikliklerin ne zaman ve nasıl yapılacağı ise henüz net değildi. Microsoft bir açıklama yaptı ve Windows 10 hakkında ne tür değişikliklerinin ortaya çıkacağını teker teker anlattı.

Microsoft teams açıklama yaptı

Microsoft şirketinin en son işletim sistemi olan Windows 10 ile ilgili açıklamayı Microsoft teams gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan şirket bazı soru işaretlerinin cevaplanmasını sağladı.

Microsoft sil baştan değişiyor!

Yeni değişiklikler ile ilgili en çok göze çarpan detay hiç şüphesiz daha geniş uygulama listeleri oldu. Uygulama listelerinin genişliği sayesinde daha farklı bir tasarımlar ortaya çıktığı görülüyor. Elbette kuruluşun tepki çektiği başka bazı detaylar bulunuyor. Başlat menüsünden metinleri kaldırması bunlar içerisinde en fazla göze çarpanı oldu.

4K çözünürlüklü tema Windows 10 tema

Microsoft Windows işletim sistemi ile ilgili değişiklikleri sürekli olarak gerçekleştiriyor. Bunu bir şirket politikası haline getiren kuruluş böylece daha fazla tasarım detayı elde etmek istiyor. Bu konuda en fazla uğraştığı işletim sistemi ise Windows 10 oldu. Sizce Windows 10 ile ilgili gerçekleştirilen bu yeni tasarım gerçekten de kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.