Yeni Başlat Menüsü Henüz Hazır Değil

Yeni Başlat Menüsü Henüz Hazır Değil

Microsoft yetkilisinin açıklamalarına göre, Windows’un yeni sürümlerinde yer verilmesi beklenen yeni başlat menüsü henüz hazır değil.

Microsoft’un gelecekteki Windows sürümlerinde başlat menüsünü geri getirmek istediği uzun süredir biliniyordu. Ancak Microsoft’un konu hakkında şu ana kadar sessiz kalması, başlat menüsünün ne zaman veya ne şekilde geri döneceği sorularının cevapsız kalmasına sebep oldu. Şimdiyse Microsoft’un işletim sistemleri yöneticisi Terry Myerson yeni başlat menüsü hakkında açıklamalarda bulundu.

Başlat_Menüsü_DG

Terry Myerson, yeni başlat menüsünün gelecekte bir zamanda kullanıcılara sunulacağını kabul etti ama bunun ne zaman olacağını belirtmedi. Başlat menüsünün henüz kullanıcılara sunulmaya hazır olmadığını söyleyen Myerson’a göre Microsoft’un başlat menüsünü BUILD kapsamında görücüye çıkarmasının sebebi, bunun geliştiriciler için önemli bir gelişme olması. Yeni başlat menüsü hakkında daha önce yaptığı açıklamalarda bu özelliğinin Windows 8.1’in gelecekteki güncellemelerinde kullanıcılara sunulacağını belirten Myerson’ın açıklamlarından yola çıkarak başlat menüsünün bu yıl sonuna kadar kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Oculus Rift Yapımcısından Morpheus Hakkında Açıklamalar