OnePlus 8 Google One üyeliği verecek

OnePlus 8 Pro

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden olan OnePlus 8 Google One üyeliği büyük bir dikkat çekmeyi başardı. Şirket kullanıcıları için bazı hediyeler dağıtma kararı aldı.

Akıllı telefon şirketleri kendi cihazları ile ilgili satışları artırabilmek için diğer kuruluşlar ile bazen ortaklık olabiliyor. Örneğin Apple çoğu zaman Google ile ortaklıklar kurarak kendi satışlarını artırmak istiyor. Tabi Google burada Apple üzerinden reklam yapma imkânına da kavuşuyor. Akıllı telefon ve diğer teknolojileri üreten kuruluşlar arasındaki bu paslaşma normal diyebiliriz.

OnePlus 8 Google One sahiplerini bekliyor

OnePlus CEO’su Pete Lau, OnePlus 8 Pro ile çekilmiş fotoğraflar ile birlikte kullanıcılarına mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. Ünlü CEO, akıllı telefonlarda fark yaratmak istediklerini defalarca tekrarlamıştı.

OnePlus 8

OnePlus 8 Pro, Galaxy S10 ve Galaxy Note10 serisi akıllı telefonlarda bulunan çentiğe benzer bir çentik kullanarak kullanıcılarını mest edecek. Şimdi ise bu akıllı telefon 17 Nisan’da rezervasyona açılıyor. İsteyen herkes bu tarihte OnePlus 8 serisinin siparişini verebilecek. Akıllı telefon almak isteyenler muhtemelen bu cihaza göz atmadan geçmeyecek.

OnePlus 8 Pro render görseli internete düştü

OnePlus 8 serisi 128 ve 256 GB dahili depolama ile gelecek gibi görünüyor. Sizce bu akıllı telefon modeli kullanıcılar tarafından çok beğenilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.